Zelf gezonde snacks maken

karin

Eerder schreef ik over suiker, vet en zout in ons eten. Waarom vinden mijn kinderen lasagne uit een pakje lekkerder dan verse zelfgemaakte? Omdat er veel suiker en zout aan is toegevoegd. Ze zijn getraind die troep lekker te vinden.  En dat is was de voedingsindustrie met je doet.  Laat die troep eens liggen en maak je eigen snacks en maaltijden. Goedkoper, gezonder en vooral lekkerder. Kijk eens bij mijn grote voorbeeld Koken met Karin, die al jaren strijdt tegen zakjes en pakjes. Misschien raak je geïnspireerd om zelf snacks te maken. In dit geval tucjes!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s