Rode Thaise kipcurry met krieltjes

thai+red+chicken+curry

Woensdag 6 november maak ik een heerlijke, milde, kruidige Thaise curry met kippendijfilet, citroengras, verse gember, limoenblaadjes, sperziebonen, knoflook, sjalotten en uiteraard rode curry. Mild gemaakt met kokosmelk. Geserveerd met krieltjes, verse koriander, pepertjes en geroosterde nootjes. Voor de liefhebbers bij mij in de keuken af te halen.

Te reserveren via thuisafgehaald.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s